Na brdu iznad Ljubuškog nađen mrtav mladić

Dok su se u sklopu vježbe penjali na brdo Butorovica ljubuški su GSS-ovci jučer našli mrtvo tijelo 31-godišnjeg muškarca J.B.

Tijelo je nađeno na nepristupačnom terenu, a mnogi izletnici koji su jučer išli šetati na kulu Herceg Stjepana na brdu Butorovica mogli su vidjeti kako se uz hrbat Butorovice penju GSS-ovci.

Uz GSS-ovce na vrh Butorovice izašla su i policijska vozila, a u prvi mah su izletnici mislili kako se radi o pripremama za nadolazeći Ljubuški outdoor festival.

Ipak, naknadno je objavljeno kako su na brdu našli mrto tijelo, a viđeno je i pogrebno vozilo kako se vozi na Butorovicu.

“Tijekom jučerašnjih planiranih aktivnosti vježbe na brdu Butorovica iznad Ljubuškog, pripadnici GSS-a Ljubuški su uočili tijelo muške osobe J.B. (1992.) na nepristupačnom terenu. O pronalasku je obaviještena PU Ljubuški, te se po završetku očevida pristupilo evakuaciji tijela. U akciji je sudjelovalo 14 pripadnika GSS Ljubuški i jedan pripadnik GSS Vitez”, priopćeno je iz Uprave Civilne zaštite ŽZH-a.

Kako prenosi federalna.ba, tijelo je prevezeno u mostarsku mrtvačnicu gdje će se izvršiti obdukcija.

Krim policija istražuje što se dogodilo.

“Policijski službenici OKP-a PU Ljubuški poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnost u cilju razjašnjavanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja, a po kompletiranju predmeta uputit će odgovarajuće izvješće Županijskom tužiteljstvu ZHŽ-a, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?