Iva je nestala sa zabave u Novom Sadu, tijelo joj je pronađeno 60 km dalje dva dana kasnije

Iva je nestala sa zabave u Novom Sadu, tijelo joj je pronađeno 60 km dalje dva dana kasnije

Link na izvornu vijest

Iva Balog bila je na tulumu u Novom Sadu, a zadnji put je viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu, gdje je fešta održana, u noći između petka i subote oko 4 sata ujutro. Navodno se s prijateljicom kupala na Dunavu.

Nakon dvodnevne potrage njeno tijelo pronađeno je uz obalu Dunava na području Starih Banovaca. Ostaje nejasno što se dogodilo s Ivom, kako je nestala pred stotinama ljudi na zabavi, na novosadskoj plaži i završila u Dunavu udaljenom 60-ak kilometara, a da to nitko nije primijetio.

Pod kojim okolnostima i tko je pronašao tijelo Ive Baloga još nije poznato. Kako saznaje Blic , poslana je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Iva je posljednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu, u noći između petka i subote oko 4 sata ujutro, gdje je bila na zabavi. Navodno se s prijateljicom otišla okupati u Dunav.

Njena sestra Martina rekla je za “Blic” da je ovo prva informacija koju su dobili o nestaloj Ivi. Tada je dobila informaciju da ju je prijateljica na trenutak ostavila i od tada se Ivi gubi svaki trag.

“Navodno su je četvorica momaka vidjela kako pliva i izašla je iz vode. Pričali su s njom te je krenula prema glazbi, odnosno prema mjestu gdje se održavala zabava. Detaljno su je opisali”, rekla je Ivina sestra.

Zadnji razgovor sa strancem?

U medijima i na društvenim mrežama, što je potvrdila i obitelj, pojavila se informacija da je Iva posljednji put viđena u razgovoru s mladićem, strancem.

– Dobili smo informaciju da je vidio tog mladića koji je stranac, vjerojatno Amerikanac, a tražili smo i njega da dobijemo neke informacije, ali bez uspjeha – rekla je Martina.

Obitelj je apelirala na spomenutog muškarca da se javi kako bi se rasvijetlili detalji Ivinog nestanka. Ako je ta informacija točna, možda bi znao gdje je Iva otišla prije nego što je završila u Dunavu.

Kako nitko ništa nije vidio?

Tijekom potrage Ivina obitelj nije isključila mogućnost da se utopila, no bilo im je čudno što to nitko nije vidio.

“Koliko smo čuli, na toj fešti je bilo nekoliko stotina ljudi. Jednostavno nam je nevjerojatno da nitko nije vidio da se netko utapa. Nije mogla tek tako nestati. Sigurno bi netko nešto čuo”, rekla nam je tada Ivina sestra.

Njenu i nadu njezine obitelji, prijatelja i sugrađana ugasio je poziv iz Policijske uprave Sremska Mitrovica, koji su ih jučer poslijepodne obavijestili da su u Dunavu pronašli tijelo i pozvali ih da identificiraju Ivu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?