NAKON PRESUDE PO APELACIJI SLAVENA KOVAČEVIĆA, REAGOVAO NIKŠIĆ: NADAM SE DA ĆE BITI PROVEDENA

NAKON PRESUDE PO APELACIJI SLAVENA KOVAČEVIĆA, REAGOVAO NIKŠIĆ: NADAM SE DA ĆE BITI PROVEDENA

Link na izvornu vijest

  • Svaka nova presuda Evropskog suda za ljudska prava potvrđuje neupitnu istinu: budućnost evropske Bosne i Hercegovine je budućnost građanske Bosne i Hercegovine, zemlje jednakih ljudi u kojoj će prava svih biti jednako zaštićena, a ničije pravo uskraćeno.

Nažalost, iskustvo nas uči da sama presuda kod nas u Bosni i Hercegovini ne znači da će automatski biti i provedena.

Ipak, svaka presuda Evropskog suda za ljudska prava nam trasira put i pokazuje šta trebamo, pa i moramo uraditi da Bosna i Hercegovina postane punopravna članica Evropske porodice. Nadam se da će ova, kao i sve prethodne presude biti provedena jer nam to svima treba – napisao je Nikšić na Facebooku.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?