NOVI TRAVNIK: Večer slavljenja i molitve uz nastup Alana Hržice

NOVI TRAVNIK: Večer slavljenja i molitve uz nastup Alana Hržice

Link na izvornu vijest

Travnički ćevapi nadaleko su poznati, a napokon je došlo vrijeme da dočekamo i prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku. 

Ovaj festival će se održati u Travniku na parkingu KŠC Travnik  od  01.do i 03. Septembra i bit će jedinstvena prilika da uživate u najukusnijoj hrani koju naša regija nudi, a nadasve u vrhunskim travničkim ćevapima.

Festival se otvara u petak 01.09. U 18 sati, a prvu večer zabavljaju nas momci iz banda Natura orchestra, a drugog dana festivala, točnije 02.09.2023. očekuje nas veliki koncert Zabranjenog pušenja uz naravno besplatan ulaz.

Završna večer je  03.09..kada nas očekuje zabavni program za djecu, besplatni grah za više od 500 posjetitelja i dobra zabava uz Triumph band.

Na festivalu ćete imati priliku kušati raznovrsne street food specijalitete s vrućih štandova, kao i uživati ​​u tradicionalnim ćevapima i specijalitetima s roštilja. Bilo da ste ljubitelj pikantnih jela, vrhunskih travničkih ćevapa, sjajnog okusa ili tradicionalnih mliječnih proizvoda, naš festival ima sve za svaki ukus i apetit.

Osim nevjerojatnih okusa hrane, možete se veseliti i bogatom zabavnom programu. Bit će tu i live glazba, ulični zabavljači i interesantne radionice, radionice za djecu i odrasle, gdje ćete se imati priliku upustiti u svijet kulinarstva.

Za sve ljubitelje piva zaduženo je Staropramen pivo i Ožujsko pivo, a ljubitelji glazbe uživat će u na besplatnom koncertu u  hitovima Zabranjenog pušenja.

Pozivamo sve foodie entuzijaste i ljubitelje ćevapa da nam se pridruže na ovom nezaboravnom događaju. Naša posvećena ekipa ugostitelja iz regije pružit će vam autentično i kvalitetno iskustvo hrane na ulici.

Organizatori su se pobrinuli  i za najmlađe  za koje će sa posebnom pažnjom biti kreiran specijalan program.

A, da uz dobru atmosferu na festivalu, ugođaj bude potpun, organizatori ističu i činjenicu kako je cijeli prostor zapravo i jedna velika obiteljska zona, za druženje i zabavu za sve generacije.

Rezervirajte si datum i pridružite nam se na prvom “Street Food & Ćevap festivalu” u Travniku.Pripremite svoje nepce i uživajte u gastronomskom užitku na maksimumu. Vidimo se tamo u Travniku!!!

Centralna.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?