“Novak će se povući kad nestane glad za pobjedama”

“Novak će se povući kad nestane glad za pobjedama”

Link na izvornu vijest

Tim Henman, bivši polufinalista Vimbldona i US Opena, smatra da će Novak Đoković igrati barem još nekoliko sezona.

Britanac, sada komentator Eurosporta, smatra da Novak i dalje ima motiva da se takmiči bez obzira što je već sada rekorder u muškom tenisu po broju grend slem titula.

Njegova glad i želja za uspehom vidljivi su svima. Ako bi se to promenilo i ne bi više imao tu glad za trofejima, onda bi verovatno prestao. Ipak, ne vidim da će se tako nešto dogoditi bar još nekoliko godina“, kaže Henman.

Novak će takmičenje na poslednjem grend slemu sezone u Njujorku početi u noći između ponedeljka na utorak, a protivnik mu je Francuz Aleksander Muler.

Kada pričamo o sportisti poput Novaka, ne verujem da će on ikada imati problema sa motivom. Jer sve te igrače koje je dobijao, i šta je sve postigao, to je neverovatno“, dodao je Tim.

On je takođe dodao da veruje da je pojava Alkarasa to što Novaka sada motiviše da dokaže da je i dalje najbolji.

Po tome kako igra na najvećim turnirima ove sezone, jasno je da je Henman u pravu.

B92.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?