Evo kada se očekuje stabilizacija vremenskih uvjeta i ponovno preko 30 stupnjeva

Evo kada se očekuje stabilizacija vremenskih uvjeta i ponovno preko 30 stupnjeva

Link na izvornu vijest

Od petka više sunčanih sati.

Pretežno sunčano do sunčano uz povremena razdoblja naoblake.

Tijekom ranijih jutarnjih sati, slaba magla ili magla uz rijeke i po brdsko-planinskim kotlinama.

Minimalna temperatura zraka od 8°C do 18°C, u Grudama od 15°C, nešto toplija jutra očekuju se od subote.

Najviša dnevna temperatura zraka od 20°C do 29°C, u Grudama do 27°C, od subote maksimalna temperatura zraka od 25°C do 32, u Grudama do 30°C.

Biometeorološki uvjeti idućih dana povoljni.

Duško Mrkonjić / grude-online.info 

Post Evo kada se očekuje stabilizacija vremenskih uvjeta i ponovno preko 30 stupnjeva je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?