UHIĆENJE U MOSTARU: Prijavljen da je mamio curicu s čokoladicom da uđe u kombi

Jučer u 19:10 sati, građanka H.H. (1951) obratila se Policijskoj stanici Mostar Sjever s prijavom koja je brzo dovela do uhićenja osumnjičenog muškarca.

Prema izvješću, NN muška osoba u kombiju bez registracijskih oznaka pokušala je mamiti malodobnu unuku H.H., djevojčicu N.Đ. (2014), nudeći joj čokoladicu u naselju Vrapčići.

Odmah po prijavi, policijske patrole su reagirale i krenule u akciju. U brzoj akciji, policija je pronašla spomenuto vozilo, koje je upravljao K.D. (1973) iz Laktaša.

Osumnjičeni muškarac je lišen slobode i prebačen u policijsku stanicu, gdje su poduzete sve potrebne mjere i radnje kako bi se istražio ovaj slučaj.

Identitet osumnjičenog i njegova motivacija za pokušaj mamljenja djeteta trenutno se istražuju.

Pogledajte policijsko priopćenje:

12.09.2023.godine u 19,10 sati u PS Mostar Sjever obratila se H.H.(1951) i prijavila da je NN muška osoba sa vozilom kombi , bez reg.oznaka u Vrapčićima , nudila čokoladicu njenoj malodobnoj unuci N.Đ.(2014) i mamilo je da uđe u kombi. Odmah po prijavi , na teren su izašle policijske patrole i vrlo brzo pronašle navedeno vozilo kojim je upravljao K.D.(1973) iz Laktaša.  Osoba je lišena slobode i poduzete su sve potrebne mjere i radnje.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?