JP Parkovi doo Ljubuški: Sutra prekid u isporuci vode na području “Plantaža”

JP Parkovi doo Ljubuški: Sutra prekid u isporuci vode na području “Plantaža”

Link na izvornu vijest

Javno poduzeće Parkovi doo Ljubuški uputilo je obavijest korisnicima javnog vodovoda Ljubuški, koju prenosimo u cijelosti:
„Obavještavamo korisnike javnog vodovoda Ljubuški, koji su priključeni na vodovodnu mrežu u gornjem gradskom području, da će zbog rekonstrukcije vodovodne cijevi ACC Ø 200 na području „Plantaža“, doći do prekida isporuke vode dana 17.listopada 2023.godine, u vremenu od 7:30 do 10 sati.

Prilikom ponovnog puštanja i dolaska vode moguće je pojavljivanje kraćeg zamućenja, pa upozoravamo potrošače da obrate pažnju na isto. U tom slučaju potrebno je ispustiti vodu na nekom potrošaču dok se ne izbistri.

Molimo korisnike za strpljenje i zahvaljujemo se na razumijevanju“, stoji u obavijesti.

Izvor: Javno poduzeće Parkovi doo Ljubuški
Radio Ljubuški

Objava JP Parkovi doo Ljubuški: Sutra prekid u isporuci vode na području “Plantaža” pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?