Ovo je nova Vlada Hercegovačko-neretvanske županije

Ovo je nova Vlada Hercegovačko-neretvanske županije

Link na izvornu vijest

Zastupnici u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije potvrdili su danas sastav nove Vlade HNŽ-a, na čelu s predsjednicom Marijom Buhač.

Novi ministar financija je Adil Šuta, ministar unutarnjih poslova Marijo Marić, ministar pravosuđa, uprave i lokalne samouprave Goran Karanović, ministar gospodarstva Zanin Vejzović, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Milenko Bevanda, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Bekir Isaković, ministar prometa i veza Ivo Bevanda, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Adnan Velagić, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša Emil Balavac, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Mario Jurica te ministar za pitanja branitelja Đuro Prkačin.

Čestitavši novoimenovanoj Vladi i zaželjevši joj uspjeh u radu, predsjednik Vlade na odlasku dr. sc. Nevenko Herceg ujedno se zahvalio svojim ministrima i suradnicima na više od osam godina zajedničkoga rada koji je ocijenio zahtjevnim, ali i uspješnim.

– U puna dva mandata predano smo odradili vrlo zahtjevan posao i držim kako smo profesionalno i dostojno odgovorili postavljenoj zadaći. Odgovorno i domaćinski smo skrbili za županijske financije i ostavljamo Proračun u daleko boljem stanju od onog u kakvom smo ga zatekli. Ostavljamo stabilnu Županiju, punu riznicu i stanje proračunskog suficita, s razvijenom razvojnom dimenzijom, na što sam osobito ponosan. Zbog svega ovoga, smatram kako će kolege koji dolaze moći ispratiti obveze i traženja proračunskih korisnika, kao i onih koji se sufinanciraju iz Proračuna i naših izvanproračunskih fondova – poručio je ovom prigodom dr. Herceg.

The post Ovo je nova Vlada Hercegovačko-neretvanske županije appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?