Ovo je 19-godišnjak osumnjičen za monstruozno ubojstvo u Doboju

Ovo je 19-godišnjak osumnjičen za monstruozno ubojstvo u Doboju

Link na izvornu vijest

Dobojska policija i dalje sklapa sve kockice brutalnog ubistva Saše Kulišića (46), koji je potresao regiju, a za koji su osumnjičeni njegova supruga Andrea Kajganić (32), te njen mladi ljubavnik Dražen Lazarević (19).

Prvi rezultati istrage ukazuju da su se Andrea i Dražen odlučili na zločin kako bi mogli da nastave svoju ljubavnu vezu za koju je, kako neslužbeno saznajemo, ubijeni nedavno i sam saznao. ATV je danas objavio i fotografiju osumnjičenog za monstruozno ubistvo.

Ne isključuje se mogućnost da iza svega stoji koristoljublje, odnosno da su osumnjičeni željeli da se dokopaju Kulišićeve imovine, uvjereni da će im ostati njegova kuća, posao…

Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan za drvo, konapom i selotejp trakom.

Kako je priopćio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković kao direktni izvršitelj ubojstva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za suizvršiteljstvo i pomaganje zločina.

Danas je u Doboj stigao i ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS-a i u tijeku je potraga za nožem kojim je na svirep način ubijen Saša Kulišić.

The post Ovo je 19-godišnjak osumnjičen za monstruozno ubojstvo u Doboju first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?