Hrvatska je u finalu Eurosonga!

Hrvatska je u finalu Eurosonga!

Link na izvornu vijest

Hrvatska je u finalu Eurosonga! Najveći favorit ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije u Švedskoj, naš Marko Purišić, BaLasagna, sa svojom je ekipom doslovno “razvalio” u večerašnjem polufinalu.

Tisuće ljudi u dvorani, ali i cijeli press centar, u kojemu je oko 500 novinara iz cijeloga svijeta, pjevali su i plesali uz “Rim Tim Tagi Dim” ritam.

U finale Eurosonga 2024. godine plasirali su se predstavnici Srbije, Portugala, Slovenije, Ukrajine, Litve, Finske, Cipra, Hrvatske, Irske i Luksemburga.

Nakon večerašnjeg polufinala, eurovizijske kladionice još su više povećale šanse Hrvatske za pobjedu na Eurosongu. BaLasagni daje se čak 37 posto izgleda da će slaviti u subotnjem finalu.

Prvo polufinale Eurosonga 2024. mogli ste pratiti na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije, s Duškom Ćurlićem kao komentatorom ili na Drugom programu Hrvatskog radija. Prijenos uživo, također ste mogli pratiti na platformi HRTi, kao i na našem web portalu. 

Objava Hrvatska je u finalu Eurosonga! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?