Premijer Nikšić: Hvala Ljubuškom na dopremijeru Kraljeviću s kojim odlično surađujem

Premijer Nikšić: Hvala Ljubuškom na dopremijeru Kraljeviću s kojim odlično surađujem

Link na izvornu vijest

Premijer Nikšić: Hvala Ljubuškom na dopremijeru Kraljeviću s kojim odlično surađujem

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić sudjelovao je na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški koja je održana povodom obilježavanja Dana grada Ljubuškog.

Na sjednici su bili nazočni i zamjenici premijera FBiH federalni ministar financija Toni Kraljević i federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović, kao i federalne ministrice prometa i komunikacija Andrijana Katić, te okoliša i turizma Nasiha Pozder.

 

Čestitajući Dan grada, premijer Nikšić izrazio je svoje zadovoljstvo jer je s ministrima došao u Ljubuški kako bi prenijeli zajedničke poruke.

– Možemo sve samo ukoliko krenemo putem razuma i dogovora. Surađivat ćemo i pokušati stvoriti pretpostavke da svi zajedno živimo dobro na svakom dijelu Bosne i Hercegovine – istakao je premijer Nikšić.

 

Posebno je zahvalio Ljubuškom na dopremijeru Toniju Kraljeviću kojeg, a kako je naglasio premijer Nikšić, doživljava kao iskrenog prijatelja s kojim odlično surađuje.

 

U svom obraćanju premijer Nikšić je istakao i da je Vlada Federacije BiH sve odluke u posljednjih devet mjeseci donijela jednoglasno.

– Vlada Federacije BiH sve odluke je donijela na način da se razgovaralo i dogovaralo, te tražio kompromis koji se uvijek na kraju nalazio. To je sigurno način na koji ćemo nastaviti raditi i u budućnosti – rekao je premijer Nikšić.

 

Federalni premijer je obećao nastavak suradnje s gradskom administracijom u Ljubuškom, ali i ostalim gradovima i općinama, kako bi pokazali da je trenutna Vlada doista Vlada cijele Federacije BiH.

 

Objava Premijer Nikšić: Hvala Ljubuškom na dopremijeru Kraljeviću s kojim odlično surađujem pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?