TZ HNŽ na najvećem turističkom sajmu ITB u Berlinu

TZ HNŽ na najvećem turističkom sajmu ITB u Berlinu

Link na izvornu vijest

Turistička zajednica Hercegovačko – neretvanske županije predstavlja ukupnu turističku ponudu Hercegovine na vodećem svjetskom turističkom sajmu ITB Berlin koji se održava od 5. do 7. ožujka 2024. godine.

Hercegovina kao brendirana turistička destinacija prepoznata je od strane brojnih posjetitelja sajma kao i ključnih dionika turističkog sektora iz svih dijelova svijeta. Turistička zajednica HNŽ nastupom na ovom sajmu želi privući pažnju na ponudu Hercegovine i glavne adute koji je čine prepoznatljivom – spomenici pod UNESCO zaštitom, prirodne i kulturne ljepote, održivi turizam, bogata enogastro, outdoor i kamping ponuda.

TZ HNŽ stalno razvija turistički brend Hercegovine, promovirajući Hercegovinu kao atraktivnu i privlačnu turističku destinaciju koja je već prepoznatljiva turistima i sve bolje kotira na turističkim kartama regije.

Pod sloganom #ITBTOGETHER, vodeći svjetski turistički sajam ITB Berlin, koji se održava na Berliner Exhibition Grounds s više od 5.500 izlagača iz 170 zemalja, otvorio je svoja vrata profesionalnim posjetiteljima i kupcima iz industrije međunarodnih putovanja. Oman, službena zemlja domaćin ITB Berlin, impresionirao je publiku na službenom otvaranju spektakularnom predstavom. ITB Berlin je otvoren s vrlo pozitivnim izgledima za budućnost. Na službenoj ceremoniji otvorenja u ponedjeljak navečer u Berlinu svi su govornici iznijeli optimistične brojke za razdoblje neposredno nakon pandemije Covida – priopćeno je.

The post TZ HNŽ na najvećem turističkom sajmu ITB u Berlinu appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?