Članovi HPD Vrlosinj najavili uspon na europske vrhove

Članovi HPD Vrlosinj najavili uspon na europske vrhove

Link na izvornu vijest

Članovi HPD Vrlosinj najavili uspon na europske vrhove
Planinarenje je uživanje i pomicanje granica: fizičkih, psihičkih, duhovnih. Svaki novi vrh novi je izazov.
 
Članovi HPD-a Vrlosinj: Perica Biško, Miroslav Herceg i Zvonimir Mandić idu u srpnju do novih velikih izazova i velikih europskih vrhova.
 
Gran Paradiso (u prijevodu Veliki raj) s 4061 metar nadmorske visine najviša je planina koja se u cijelosti nalazi na teritoriju Italije,(aklimatizacijski uspon pred Mont Blanc) čiji vrh krasi Gospin kip, a smještena je u istoimenom nacionalnom parku.
 
Mont Blanc (4 810 metara nadmorske visine), naziva se još i La Dame Blance / Bijela dama jer je njegov vrh kupola od vječnog snijega i leda pa je teško odrediti točnu visinu zbog otapanja i smrzavanja.
 
Usponom na spomenute vrhove želimo promovirati planinarenje kao sport i zainteresirati sugrađane za aktivnosti koje pozitivno utječu na zdravlje i kvalitetu života. Također kroz koju godinu planiramo ponoviti ovaj uspon sa više članova našeg društva.
 
Neka se ostvari i naš san i naš trojac sa zastavom našeg Društva i Grada ispenje ove vrhove.
 
Više o planu i organizaciji putovanja i uspona uskoro.
 
Pozivamo vas, Grad i sponzore da pratite i podržite ovaj projekt.

Objava Članovi HPD Vrlosinj najavili uspon na europske vrhove pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?