Počelo snimanje kratkometražnog dokumentarnog filma “Od sjetve do žetve”

Počelo snimanje kratkometražnog dokumentarnog filma “Od sjetve do žetve”

Link na izvornu vijest

U nedjelju 14. travnja realizirana je prva klapa snimanja kratkometražnog dokumentarnog filma “Od sjetve do žetve”.

Film prati svakodnevni život hercegovačkog kraja, tradicije, običaja i svakodnevnog života ljudi. Kako se živjelo. Kako je izgledao jedan dan. Kako se razgovaralo. Što se pjevalo, a za čim se tugovalo. Što je dio posuške hercegovačke povijesti.

Realizacija filma dogovorena je u ljeto 2023. godine, na ideju gospođe Nevenke Rezo, u glavnim ulogama rakitskih čuvara tradicije i njihovih prijatelja.

Snimanje prate mladi iz Centra za mlade Atomsko sklonište, režiju potpisuje Jozo Kolobarić, a produkciju filma Općina Posušje – Ured načelnika.

Film će se snimati u više klapa do jeseni.

Objava Počelo snimanje kratkometražnog dokumentarnog filma “Od sjetve do žetve” pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?