Mladiću pozlilo na biračkom mjestu, spasio ga policajac

Policajac Predrag Petrović spasio je život D.R. (25), mladiću kojem je pozlilo na biračkom mjestu Rakino Brdo, općina Osmaci, rekao je danas Srni zapovjednik Policijske postaje Osmaci Miljan Bobar.

Bobar je rekao da je mladiću pozlilo na biračkom mjestu na koje je došao glasovati, a da su svi koji su se tu nalazili počeli udaljavati, vjerojatno iz straha, ali je Petrović, koji je bio na dužnosti, iskazao prisebnost i mladiću izvadio iz usne šupljine jezik kojim se gušio.

-Brzom i hrabrom reakcijom policajca Petrovića mladiću je spašen život jer se radilo o sekundama – rekao je Bobar i dodao da je obitelj mladića odvela kući, a potom u zvorničku Bolnicu.

Očevidac ovog događaja i mještanin Dragan Rebić rekao je Srni da je mladiću naglo pozlilo, da se počeo daviti i da bi vjerojatno podlegao da u tom trenu nije bilo prisebnosti i pravovremene reakcije policajca.

-Radilo se o sekundama. Svi su se razbježali, ali je policajac izvukao jezik mladiću iz usne duplje i doveo ga do svijesti, rekao je Rebić i dodao da je policajac zadobio ozljede po ruci prilikom spašavanja mladića od sigurne smrti uslijed grčenja viličnih mišića, prenosi dnevnik.ba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?