Dvije Hrvatice opljačkane su u Beogradu

Dvije Hrvatice opljačkane su u Beogradu tijekom jednog izlaska. Priča o tome kako je došlo do prevare objavljena je na Instagram stranici Moj Beograd.

Prema navodima iz te objave, djevojke je navodno prevario jedan mladić koji im je samoinicijativno ponudio prijevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Vozilo kojim ih je odvezao mladić snimljeno je nadzornom kamerom, a na njemu nema nikakvih taksi oznaka.

– Dvije djevojke iz Hrvatske su u petak navečer opljačkane od strane nekog dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze od splava oko 3.15 ujutro. Kada ih je dovezao na Altinu tražio je da plate 22.000 dinara (oko 1400 kuna nap.a.). Kada su odbile zaključao je vrata i prijetio im, na kraju su platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i nije ga želio vratiti. Izbacio ih je iz auta i otišao. Imam i snimku kamere u ulici gdje ih je ostavio ali se nažalost ne vidi registracija vozila ali možda netko može prepoznati ili je imao slično iskustvo. Prijavljeno je policiji – navedeno je na stranici Moj Beograd, prenosi Kurir.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?