Angelovski: Za Hajduk ne treba posebna motivacija  

Nogometaši Gorice u srijedu gostuju na Poljudu kod Hajduka u zaostaloj utakmici 4. kola SuperSport HNL-a.

Gorica je u subotu u 14. kolu izgubila u prvenstvu u gostima kod Lokomotive i na začelju je ljestvice sa samo šest bodova. Sada je čeka teško gostovanje na Poljudu kod protivnika od kojega je prije devet dana izgubila na svom terenu golom u 98. minuti.

– Svi dobro znamo u kakvoj smo situaciji. Utakmica protiv Lokomotive je bila prilika da dođemo do tri boda i uhvatimo korak s drugim ekipama. Nažalost, odigrali smo dva različita poluvremena, prvo stvarno loše i drugo u kojemu smo igrom mi bili bliži drugom golu, no desio se njihov drugi pogodak, a Lokomotiva je to znala sačuvati, rekao je trener Goričana Igor Angelovski na konferenciji za medije.

Angelovski je ponudio ostavku koju predsjednik kluba nije prihvatio.

– Nakon te utakmice iz profesionalnih i moralnih razloga osjetio sam obvezu da predsjedniku ponudim ostavku, no predsjednik to nije prihvatio i sada se spremamo za utakmicu protiv Hajduka. Dogovorili smo neke stvari unutar kluba, kako probati iz ove situacije izvući ekipu, mislim da mi to možemo, a mislim da i igrači moraju razumjeti situaciju u kojoj smo se našli, svi trebamo skupiti glave i probati iz ove četiri utakmice skupiti što više bodova, dodao je Angelovski.

Trener Gorice smatra da njegova momčad može parirati svakome.

– Za Hajduk ne treba posebna priprema i motivacija, igraš u nogometnom ambijentu, dolaziš na Poljud kod Hajduka za koji znamo što znači u hrvatskom nogometu. No, i ta protekla utakmica je pokazala da je Gorica ekipa koja može parirati svakome. Držali smo se do te 98. minute, znamo dobro i što se dešavalo, no ovo je nova utakmica. Ja nisam pobornik da razmišljam u smjeru ‘nemamo što izgubiti’, već kažem ‘imamo mnogo za dobiti’. To je zaostala utakmica, tu možeš dobiti tri boda ili jedan bod, koji u ovoj situaciji nama puno znače, ali za to se moramo izboriti protiv kvalitetne momčadi na njihovom terenu, dodaje Angelovski, prenosi hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?