Poruka Marije Šerifović nakon samoubojstva mladića iz Laktaša: Nema više ljudi, samo zvijeri

Uslijed vijesti o tragičnoj smrti 22-godišnjeg mladića iz Laktaša koji je izvršio samoubojstvo nakon online maltretiranja oglasila se i srbijanska pjevačica Marija Šerifović poručivši: “Nema više ljudi, samo zvijeri”.

Vijest o samoubojstvu mladića iz Laktaša koja je uslijedila nakon ismijavanja na društvenim mrežama potresla je Balkan. Tragedija je uzrokovala brojne reakcije, a među slavnima koji su uputili komentar povodom toga bila je i Marija Šerifović, prenosi Klix.

Pjevačica je na Twitteru uputila kratku poruku: “Nema više ljudi. Samo zvijeri”.

Poruka je bila u opisu drugog tvita kojeg su podijelili brojni korisnici spomenute društvene mreže.

“Nažalost, mi kao društvo nećemo nikad naučiti da naše maltretiranje može nekome oduzeti život”, pisalo je u viralnoj poruci koja je pojašnjavala da je mladić sebi oduzeo život radi maltretiranja.

“Presudan je bio snimak koji je objavio radnik benzinske pumpe u kojoj je došao tražiti posao”, stajalo je u tvitu.

Povodom ovog slučaja prethodno se oglasio i bh. glumac Miraj Grbić koji je odlučio uputiti poruku onima koji razmišljaju o samoubojstvu.

“Vi ste puno više od osobe koja pati, vi ste cijeli svemir. Ukoliko pomišljate na samoubojstvo, samo stanite i zapitajte se postoji li drugi način. Vjerujte da on uvijek postoji. Čuda postoje”, naveo je Grbić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?