Mario Brkljača je novi sportski direktor Gorice

Bivši hrvatski nogometaš Mario Brkljača novi je sportski direktor prvoligaša Gorice, objavio je klub iz Velike Gorice. Na mjestu sportskog direktora zamijenio je Igora Angelovskog koji je do jučer obnašao tu funkciju i onu glavnog trenera, piše hrt.hr.

– Htio bih zahvaliti predsjedniku Črnku na ukazanom povjerenju. Poznajemo se duže vrijeme i mogu reći da imam veliki respekt prema njemu i njegovom radu u nogometu. Smatram da Gorica ima jednu zavidnu razinu organizacije kluba za naše prilike i da će biti puno lakše uklopiti se u radnu dinamiku kluba. Moramo dobro analizirati situaciju oko prve momčadi i napraviti korekcije koje će vratiti Goricu gdje joj je i mjesto. Imamo jasan cilj u ovoj sezoni, a to je zadržavanje prvoligaškog statusa i od danas sve podređujemo tome, rekao je Brkljača.

Igračku karijeru Brkljača je započeo u NK Zagreb, zatim je preselio u Hajduk, a igrao je još za Cagliari, Sibir, SV Mattersburg, CSKA Sofiju i Krku. Po završetku nogometne karijere bio je skaut španjolskog Alavesa, sportski direktor u Rudešu, a posljednja funkcija bila mu je na mjestu glavnog skauta Hajduka.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?