Odbojkašice SOK Mostar lako protiv OK Kula Gradačac

Odbojkašicama SOK Mostar sinoć je trebalo nešto više od sat vremena za uvjerljivu pobjedu protiv ekipe OK Kula Gradačac. ‘Sokice’ su pokazale kako iznenađujući poraz protiv Jahorine u srijedu na njima nije ostavio velikog traga, te su u utakmici u dvorani na Bijelom Brijegu pokazale da pripadaju gornjem dijelu ljestvice Premijer lige BiH, piše pogled.ba.

Odmah na početku prvog seta je domaći tim stekao veliku prednost i bilo je jasno kako se iznenađenje sa utakmice na Palama neće ponoviti. Tijekom cijelog prvog seta SOK Mostar je držao sigurnu prednost od pet i više poena prednosti, a krajnji rezultat seta je bio 25.19.

Nešto više neizvjesnosti smo vidjeli u drugom setu gdje su gošće pružile veći otpor. Sve do rezultata 22-22 bilo je neizvjesno, ali zatim ‘Sokice’ ubacuju u brzinu više od osvajaju set rezultatom 25-22.

Treći set nije donio nešto više neizvjesnosti. Nakon što su gošće povele 0-2, igračice SOK Mostar prave veliku razliku i konačnih 25-18 jasno govori o tome o kakvoj se dominaciji radilo na terenu. 

SOK Mostar je ovom pobjedom pokazao kako je utakmicu u srijedu protiv Jahorine bila samo jedna loša epizoda, te kako igračice trenera Darke Drmača imaju snaga i mogućnosti za dobre rezultate ove sezone. 

Ovo je bila i prva domaća pobjeda ‘Sokica’ u prvenstvu sezone i za očekivati je kako će publika u Mostaru dalje u sezoni gledati odličnu odbojku. 

Treba napomenuti kako je SOK Mostar večeras imao i veliku potporu sa tribina, a o tome svjedoči i veliko slavlje sa navijačima na terenu. Večerašnju pozitivnu atmosferu treba prenijeti i na dolazeće utakmice i dobri rezultati neće izostati, piše pogled.ba 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?