Njemačka: Zatočio djevojku i danima je silovao, uspjela je pozvati pomoć. U kući su pronađene još dvije žrtve

Muškarac je uz pomoć brata danima držao i silovao 26-godišnjakinju u Njemačkoj, a policija je u kući pronašla još dvije žrtve, piše fenix-magazin.de.

Državno odvjetništvo iz Mosbacha sumnjiči 37-godišnjaka da je držao i silovao ženu nekoliko dana sve dok 26-godišnjakinja nije napokon uspjela nazvati poznanicu koja je alarmirala policiju. Kada su policajci pretraživali kuću u Walldürnu 19. listopada, pronašli su još dvije žene. U početku nije bilo jasno koliko su dugo tamo, piše Fenix magazin.

Istražitelji 37-godišnjeg Nijemca terete za uzimanje talaca u kombinaciji s posebno teškim silovanjem i nanošenje opasnih tjelesnih ozljeda. Odvezen je u psihijatrijsku bolnicu. Njegov 23-godišnji brat smatra se pomagačem i nalazi se u pritvoru.

Kako je u petak (4. studenog) objavila glasnogovornica sjedišta policije u Heilbronnu, prema dosadašnjim saznanjima, osim 26-godišnjakinje, postoje još najmanje dvije žrtve. Potonja je navodno rekla svojoj poznanici da je zatočena protiv svoje volje i strahuje za svoj život. Istražitelji nisu objavili nikakve informacije o ozljedama ili stanju žene.

Kriminolog Christian Pfeiffer naglasio je da je ovakav slučaj “izuzetno rijedak” u Njemačkoj. Vrlo je neuobičajeno da ljudi drže druge dugo vremena i opetovano postaju počinitelji. Za pojašnjenje onoga što se dogodilo važno je proniknuti u odnos uloga braće. Osim toga, postavlja se pitanje zašto druge žrtve nisu pozvale policiju. To sugerira da su počinitelji ulijevali veliki strah svojim žrtvama, smatra Pfeiffer.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?