Stanje starlete se pogoršalo, prebacili su je na hitnu operaciju u Hrvatskoj

Starleta Soraja Vučelić (35) u subotu popodne imala je prometnu nesreću na granici s Albanijom te je završila u bolnici. Prema pisanju portala Informer.rs te prema navodima bliskog izvora, Soraja navodno ima polomljena rebra i unutarnje krvarenje te će biti prebačena u Hrvatsku na još jednu operaciju.

– Ona je odmah poslije nesreće prebačena u jednu privatnu kliniku u Albaniji gdje je operirana. Međutim, stanje se pogoršalo i pojavilo joj se unutrašnje krvarenje. Obitelj i prijatelji su odlučili da je za novu operaciju prebace u Hrvatsku – rekao je izvor blizak starleti za Informer te je objasnio kako je došlo do prometne nesreće:

– Soraja je išla za Albaniju s prijateljicom. Vozila je Mercedesov džip na koji je naletio kombi. Od siline udarca Soraja je zamalo izletjela kroz vjetrobransko staklo. Prsnim košem je udarila u volan, polomila rebra, a javilo se i unutarnje krvarenje – rekao je.

– Auto je uništen. Vatrogasci su Soraju i njezinu prijateljicu izvlačili iz auta. Hitna pomoć je brzo stigla, ali Soraja je već bila bez svijesti – dodao je.

Inače, Soraja se ranije hvalila vrijednim poklonom kojeg je dobila od dečka. Kupio joj je crni blindirani džip od 360 tisuća eura. Zasad je nepoznato je li upravo s tim automobilom imala prometnu nesreću.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?