Karoglan: Suđenje podsjeća na Jugoslaviju; Zekić: Sucu nije bilo lako

Hajduk je izvukao samo bod (2:2) kod Slaven Belupa, a trener Splićana Mislav Karoglan bio je prilično ljut na suđenje.

– Sucu je bilo jako teško ovo suditi. Prvo poluvrijeme, s njime ne mogu biti zadovoljan. Tada smo promašili “cijeli nogomet”. Ali, hvala Bogu, na poluvremenu smo se probudili. Bilo je u svlačionici i nezgodnih tonova a onda smo proigrali, pritiskali i dali golove, igrali smo kako volim. Čestitao bih Hajduku na prvom, a nama na drugom poluvremenu. Mislim da je na kraju rezultat realan, rekao je trener Koprivničana Zoran Zekić.

– Jedna jako čudna utakmica, maksimalna kontrola prvo poluvrijeme. Dogodio se i taj prekid. Dogovorili smo se na poluvremenu da jače stišćemo, uveo sam i Mlakara da imamo svježinu u napadu. Poslije je bilo previše nervoze, mislim da se sudac izgubio, a da u jednom takvom tendencioznom suđenju, a ne tražim alibi za primljene golove, ali ovo malo podsjeća na suđenje iz vremena Jugoslavije, rekao je trener Hajduka i dodao:

– Dugo je prvenstvo. Imat će i Dinamo svojih uspona i padova, a Hajduk u budućnosti mora biti stabilan i ne smije raditi kardinalne pogreške. To se ne smije događati ako misliš biti prvak, zakključio je Karoglan., prenosi hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?