Poznati brazilski MMA borac brutalno ubio suprugu  – video

Bivši brazilski MMA borac Luis Lima dos Santos priznao je da je ubio svoju suprugu Elidu Ferreiru u prošlog petka u Sao Paulu.

Četrdesetčetverogodišnjak je suprugu upucao s četiri metka, iznio je njeno tijelo u kolicima za veš do parkinga zgrade u kojoj su zajedno živjeli, a onda ju je bacio u potok na obodu grada u nedjelju, piše N1.

Sve su snimile sigurnosne kamere, a Lima je u petak otišao u policiju da prijavi nestanak svoje žene.

Policiji je rekao da je negdje otišla autobusom i njima je to bilo sumnjivo, a zločin se dogodio pred njihovom šestomjesečnom bebom, sinom.

“Otišla je u Kampinas, poslala je posljednju poruku u 19.51 i rekla da ima pet posto baterije. U 22.39 sam poslao poruku opet, nije bila pregledana i pozivi su se preusmjeravali na govornu poštu. U kontaktu sam sa svojom svastikom, dok je njena majka rekla da ona nije stigla kod njih u Kampinas“, rekao je Lima, dodajući da je tražio i po autobuskim stanicama, bolnicama i policijskim stanicama, pokušavajući da nađe ženu s kojom je bio godinu dana u braku.

Lima je u priznao ubojstvo 18 godina mlađe supruge, pošto su otkriveni snimci sa sigurnosnih kamera.

Elida se bavila učiteljskim poslom, a kamera u liftu je snimila posljednje trenutke njenog života u petak u 21.30, na putu ka stanu u istočnom dijelu Sao Paula.

Trinaest minuta kasnije, Lima je prošao kroz lift gurajući prazna kolica, da bi se četiri minuta nakon toga vratio s punim kolicima u kojima je bilo tijelo žene prekriveno gomilom čaršafa.

Sačekao je do nedjelje u 4.40 izjutra kada je odvezao tijelo do potoka Park de Cormo i četiri sata kasnije se vratio u stan sa sinom.

Policija je tijelo umotano u plastiku našla u utorak, a dan kasnije Lima je uhićen.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?