Član Schmidtovog kabineta udario Kawasakiem dvije djevojčice u Sarajevu

Član Kabineta visokog predstavnika Christiana Schmidta motociklom je u Sarajevu izazvao prometnu nesreću 12. studenog ove godine.

Riječ je o Marcusu Morgneru koji je udario dvije djevojčice koje su teško povrijeđene. Ova informacija potvrđena je za portal “Avaza”. 

-Dana 12.11.2022.godine u 18:30 sati na kolovozu raskrsnice ulica Zagrebačka – Terezija – Most Suade i Olge, područje općine Centar Sarajevo, dogodila se prometna nesreća. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz maloljetnog pješaka rođena 2007.godine i maljoljetnog  pješaka rođena 2006.godine iz Sarajeva, od strane motocikla marke Kawasaki, registarskih oznaka OAL-WM 109, kojim je upravljao vlasnik-vozač M.M. rođen 1970.godine u Njemačkoj. 

Povrijeđenim osobama liječnička pomoć je ukazana na KUM UKC Sarajevo, nakon čega su upućene na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, gdje je maljoljetna djevojčica rođena 2007.godine zadržana na daljnjem liječenju, a maljoljetna djevojčica rođena 2006.godine je nakon ukazane pomći liječnika upućena na kućno liječenje. O događaju je obaviješten dežurni Županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, a uviđaj na mjestu događaja su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju navedene prometne nesreće – rečeno je ranije iz MUP-a SŽ. 

Tijekom uviđaja, pripadnici MUP-a SŽ su o svemu informirali dežurnog tužitelja. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?