Nogometaš Zrinjskog počinio samoubojstvo skokom sa osmog kata

Dvadesetsedmogodišnji Švicarac počinio je samoubojstvo skokom sa osmog kata zgrade u Mostaru, potvrdio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Policija je u 2:50 sati dobila dojavu da u Ulici Kneza Višeslava leži nepomično tijelo nepoznate osobe.

Dolaskom na lice mjesta, odnosno pred zgradu Orka, utvrđeno je da se radi o K. G. (27) državljaninu Švicarske. Dežurni liječnik Hitne pomoći Mostar je konstatirao smrt. Očevid su na licu mjesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, zajedno s dežurnim županijskim tužiteljem.

Bljesak.info doznaje da je u pitanju Karim Emilio Roberto Gazzeta, mladi nogometaš koji je u srpnju potpisao ugovor sa mostarskim Zrinjskim. 27-godišnji veznjak u Mostar je stigao ljetos iz Švicarske, točnije iz Xamaxa, a ugovor je potpisao do svibnja 2024. godine.

Karijeru je započeo u Servetteu, nakon čega je promijenio nekoliko klubova u Švicarskoj. Etoile Carouge, Winterthur, Stade-Lausanne su bili njegovi klubovi u nastavku karijere, prije nego što završiti u Neuchâtel Xamaxu. Upisao je četiri nastupa za mladu reprezentaciju Švicarske, tri puta je igrao za juniorsku, dok je za onu do 18 godina kompletirao pet nastupa.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?