Detalji tragedije u Mostaru: Igrača Zrinjskog prijateljica pokušala spasiti

Nakon tragične vijesti koja je jučer potresla javnost o tome da je samoubojstvo skokom s osmog kata zgrade u Mostaru počinio Karim Gazzetta, nogometaš Zrinjskog, iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije je rečeno za Avaz da je naložena obdukcija tijela koja će biti obavljena u srijedu.

Također, kako je rečeno za portal “Avaza” naložene su sve druge neophodne mjere i radnje, ali više informacija nisu mogli dati.

U Upravi Zrinjskog, kao i u cijelom Klubu su u šoku i u nevjerici. Ništa tijekom prekjučerašnjeg dana kada je sa svojim kolegama proslavljao pobjedu nad Borcem iz Banje Luke nije slutilo na to da će nesretni 27-godišnjak oduzeti sebi život.

Tako je i na večeri koja je sinoć organizirana nakon utakmice kojom je Zrinjski ovjerio titulu jesenjeg prvaka Premijer lige BiH sve proteklo u odličnoj atmosferi.

S druge strane u policiji su jučer ujutro, odmah nakon uviđaja, ispitali osobe koje su s mladićem sinoć bile u njegovom stanu u zgradi “Orka” gdje je živio otkako je ljetos stigao u mostarski klub iz švicarskog Xamaxa.

Podsjetimo, iz MUP-a HNŽ su jučer potvrdili da je, prema izjavi svjedoka Gazeta skočio s osmog kata zgrade.

Kako saznaje portal “Avaza”, s njim u stanu su bile dvije Francuskinje, od kojih je jedna njegova prijateljica i jedna muška osoba. Nakon druženja, Gazeta je ostao u stanu sa svojom prijateljicom, a prema dosadašnjim informacijama iz izvora bliskih istrazi, s balkona je skočio nedugo nakon odlaska drugog para.

U jednom trenutku, prema dosadašnjim prikupljenim informacijama, nesretni mladić je istrčao na balkon i zakoračio preko ograde, nakon čega ga je prijateljica pokušala odvratiti od tog čina. Nažalost, u tome nije uspjela. I, ona je saznaje Avaz, u velikom šoku, a za sada ništa ne upućuje na to da, eventualno, ima elemenata kaznenog djela.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?