Otac jednog od učenika koji je maltretirao učiteljicu prijeti tužbom ako mu izbace sina

Profesorica koju su ponižavala i maltretirala trojica učenika Tehničke škole u Trsteniku dala je izjavu u policiji i sada se čeka potez Višeg tužiteljstva u Kruševcu koje je formiralo predmet. Kako Nova.rs saznaje, otac jednog od trojice učenika zaprijetio je školi tužbom ukoliko mu izbace sina.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama gdje trojica učenika Tehničke škole maltretiraju profesoricu, jedan joj izmiče stolicu i žena pada na pod učionice, dok drugi snimaju i glasno se smiju, potresao je cijeli region i izazvao burnu reakciju javnosti.

U Višem tužiteljstvu u Kruševcu formiran je predmet, a profesorica je dala izjavu u policijskoj stanici u Trsteniku i dalji postupak zavisi od procjene tužiteljstva, gdje profesorica još nije dala nikakvu izjavu.

Učenici Tehničke škole u Trsteniku i I.K. (17), N.Ž. (17) i M.M. (18) su prije incidenta zakasnili na sat, a protiv njih je pokrenut disciplinski postupak u školi. Ali, uslijedio je nevjerojatan potez oca jednog od mladića, koji je, kako Nova.rs saznaje, zaprijetio da će tužiti školu ukoliko mu izbace sina.

U izjavi za portal Nova.rs profesorica M.S. je rekla da je još pod stresom poslije nemilog događaja.

„Još uvijek sam umorna i prestravljena. Ovo je bilo previše za mene. Iako sada znam mnogo više detalja s tog događaja, vjerujte da nisam ni bila svjesna što mi se dogodilo na satu. Tek kada sam došla kući i kada mi je sin pokazao snimak, shvatila sam što mi se dogodilo“, kaže ona.

Nastavničko vijeće Tehničke škole iz Trstenika donijelo je ranije odluku da se učenici koji su izmakli stolicu profesorici i sve to snimali, isključe iz ove škole, piše N1.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?