Izbo policajca, pa automobilom udario bivšu: Neću da se smirim dok ne ubijem nju, a poslije ću sebe

Nišlija F. M.(27) uhićen je zbog sumnje da je u Leskovcu nožem dva puta izbo policajca u rame, a zatim automobilom udario bivšu partnericu.

– Ja neću da se smirim dok ne ubijem nju, poslije ću i sebe – rekao je nakon uhićenja F.M. koji je poslije svađe s bivšom djevojkom izbo policajca, a nju pregazio autom.

Nakon toga je pokušao da pobjegne automobilom kojim se na kraju zakucao u betonski zid.

Proganjali jedno drugo
F. M. i djevojka turbulentno su raskidali duže od godinu dana i proganjali jedno drugo, tvrdi izvor, te dodaje da su i momak i djevojka iz dobrostojećih i poznatih obitelji.

-U oba grada na jugu Srbije ih pamte po problematičnoj vezi koja je više puta bila na ivici da eskalira u nasilje, što se na kraju i desilo. Dugo su oni imali problema u vezi, još duže su raskidali. Više puta je bilo problema i svađa naočigled prijatelja i poznanika. Najprije je on proganjao nju, ali taman kad je htio da digne ruke od nje, ona je počela njega da uznemirava. U svakom slučaju, to je jedna nezdrava veza koja je zaista na kraju mogla da se završi tragično. Svi su to promatrali, šutjeli i okretali glavu od problema – navodi izvor.

Podsjetimo, F. M. je uhapšen u srijedu uvečer nakon najprije dva puta nožem u rame ubo policajca koji je postupao po pozivu bivše djevojke da je on prati, a potom sjeo u svoj automobil, udario bivšu djevojku i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Udario u betonsku ogradu
– Policijska patrola ga je uočila i pokušala da zaustavi njegov automobil, ali F. M. se nije zaustavio, već je bježeći, dva puta prošao na crveno svjetlo i na kraju udario u betonsku ogradu, nakon čega je izašao iz automobila i nastavio da bježi, ali ga je policija ubrzo sustigla i uhitila. Ovom prilikom policajac, bivša partnerica osumnjičenog i osumnjičeni su zadobili lake tjelesne povrede – priopćila je policija.

Osumnjičenom je, po ovlaštenju nadležnog tužiteljstva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiteljstvu. Također, protiv njega će biti podnijete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o sigurnosti prometu na putevima, piše Kurir.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?