Novi detalji napada Hordi zla u Širokom Brijegu: Pretukli trojicu mladića, razbijali vozila…

Procurili su novi detalji oko huliganskog napada u Širokom Brijegu, kada su napadači iz navijačke grupe Horde zla, navijači FK Sarajevo, sinoć nešto prije ponoći pravili nered u Širokom Brijegu, gdje su narušavali javni red i mir i oštetili nekoliko vozila, te nanijeli ozljede trojici mladića s područja Širokog Brijega.

„Nakon incidenta u Širokom Brijegu huligani su se zaputili u Mostar, gdje je njih sedam uhićeno, a svi su iz Sarajeva“ potvrdio je za Faktor glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Dodao je da su MUP HNŽ-a o incidentu obavijestili kolege iz Policijske uprave Široki Brijeg.

„Oni su nam javili da su se huligani nakon nereda u Širokom Brijegu, gdje su oštetili nekoliko vozila i narušavali javni red i mir, zaputili u Mostar sa dva vozila. Mi smo ih brzo locirali i uhapsili njih sedam u klubu navijača Veleža, Red Army, u Mostaru. Svi uhićeni su se izjasnili da su članovi navijačke grupe Horde zla, a ustanovili smo da su svi iz Sarajeva. Nakon uhićenja, mi smo ih jutros u četiri sata predali kolegama u Širokom Brijegu na daljnje postupanje“ rekao je Marić.

Glasnogovornica MUP-a Zapadnohercegovačke županije Martina Medić za Faktor je izjavila da je sinoć u 23.25 sati Policijska uprava Široki Brijeg obaviještena da su ozlijeđena trojica mladića.

„Dežurni liječnik iz Doma zdravlja Široki Brijeg je javio da su kod njih došla trojica ozlijeđenih mladića sa područja Širokog Brijega. Policajci su potom ustanovili da su oni ozlijeđeni od više osoba iz Sarajeva o čemu su obavijestili kolege u Mostaru, jer su postojala saznanja da su se napadači zaputili u pravcu Mostara“ kazala je Medić.

Ona ima različite informacije od svog kolege Marića iz MUP-a HNŽ-a kad je riječ o broju uhićenih.

„Njih devet, koji se dovode u vezi sa ovim događajem, je u Mostaru uhićeni u 2.40 sati, a potom su predati PU Široki Brijeg u čije su prostorije prevezeni na daljnje postupanje“ kazala je Medić.

Kako se neslužbeno saznaje, ozlijeđeni mladići iz Širokog Brijega su lakše ozlijeđeni.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?