Mediji o uhićenju u Makarskoj: Radnici iz BiH radili za Makaranina, on im ostao dužan. Napali ga i pokušali utjerati dug

Nakon što su pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko s dugim cijevima u makarskom kafiću preko puta trajektnog pristaništa uhitili dvojicu ljudi koji su se sumnjičili za iznudu novca od imućnog sugrađanina, policija je završila istragu.

Podsjetimo, ranije je Index pisao kako je muškarac od kojeg su pokušali iznuditi novac o tome izvijestio policiju pa su specijalci uhitili dvojac u kafiću tijekom primopredaje.

Iz policije su priopćili kako su policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim državljaninom BiH i 40-godišnjim hrvatskim državljaninom provedenim zbog sumnje da su ostvarili obilježja kaznenog djela Iznude u pokušaju.

Naime, utvrđena je sumnja da su uz prijetnje fizičkom silom pokušali iznuditi 31-godišnjaka zbog postojanja novčanog dugovanja.

Po provedenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu, danas su privedeni policijskom pritvorskom nadzorniku.

Dalmacija Danas piše kako su uhićeni radnici iz BiH koji su radili za Makaranina, a on im ostao dužan te su ga napali i pokušali utjerati dug.

Međutim, Slobodna Dalmacija je kasnije pišući o pozadini uhićenja otkrila kako je mladić bio posudio novac, a potom ga nije mogao vraćati pa su ga reketirali.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?