Zločin: “Mandiću bilo krivo što kolege ne druže sa njim. Na objavama na Facebook-u nije imao niti jedan lajk”

Dalibor Mandić (36) koji je ubio svog radnog kolegu Ariela Bogdanovića (28) u blizini Studentskog doma u Banjoj Luci navodno je to učinio jer ga kolege s posla nisu voljele.

Tako portal Srpskainfo pozivajući se na izvor blizak istrazi piše kako su Mandić i Bogdanović bili zaposleni u jednoj banjalučkoj tvrtki i poznavali su se, ali je ubojici smetalo to što se radne kolege nisu htjele družiti sa njim.

Na svojim objavama na Facebooku Dalibor nije imao niti jedan lajk.

Volio je glazbu, ali ljudi nisu voljeli njega.

Portal Crna-hronika.info tako piše kako su izdvojili bar 7 objavljenih pjesama na njegovom Facebook profilu koje nemaju niti jedan lajk.

“Upravo ta izopćenost na poslu je motiv ubojstva. On je na dan ubojstva ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odjeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak sakrio u kampusu i otišao čekati Bogdanovića kada krene sa posla.”

Kada je Bogdanović završio sa poslom i krenuo kući, ubojica ga je pratio te ga prvi put napao kod tržnog centra.

“On je tu nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobjeći od ubojice i trči prema benzinskoj pumpi. Zbog uboda je vjerojatno već bio slab i tu pada, a zatim mu prilazi Mandić i više ga puta ubada nožem, pred brojnim svjedocima”, opisao je izvor blizak istrazi.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?