Ljubavni trokut ‘zlatne mladeži’: Sin ugledne sutkinje optužen za silovanje ljubavnice

Sin ugledne i utjecajne sutkinje optužen je za višekratno silovanje ljubavnice, zastrašivanje, prijetnje, neovlašteno snimanje i nametljivo ponašanje koje je trajalo punih šest godina, piše Danica.hr.

Kaznena djela počinio je na više adresa u Zagrebu i apartmanima na moru od rujna 2015. do prosinca 2021. godine. Prije toga, od 2013. dragovoljno su bili u vezi. Tužitelji su ovih dana predložili i da mu se izrekne istražni zatvor s obzirom da je prekršio zabranu približavanja žrtvi.

Branko (29) bio je ljubavnik Paule (28) koja je cijelo to vrijeme bila u ozbiljnoj vezi s dečkom Lovrom (29), a trojac je zajedno išao u srednju školu te su se često družili na tulumima. Kod sve tri osobe riječ je o zlatnoj zagrebačkoj mladeži iz dobrostojećih obitelji s brojnim nekretninama u Zagrebu i na obali.

Paula je tijekom istrage koju je provodilo državno odvjetništvo svjedočila kako je od rujna 2015. pokušavala prekinuti s ljubavnikom i školskim prijateljem Brankom, ali on joj to nije dao te ju je ucjenjivao.

Zvao ju je svakodnevno i slao mnoštvo sms poruka u kojima je tražio da se “nađu te provedu samo još jedan lijepi dan obećavajući joj pri tome da će to biti zadnji put, nakon čega će prekinuti njihovu vezu te ju prestati kontaktirati i ostaviti na miru”.

Skrivena kamera

“Kad bi se Paula odbijala naći s njim, prijetio je da će ubiti nju i njezine roditelje, da će njezinim roditeljima i dečku Luki reći za njihovu intimnu vezu te kakva je kurvetina. Zahtijevao je da se snima u spolno eksplicitnom ponašanju i da snima spolni čin nje i dečka, što je u strahu i učinila te mu snimke poslala”, navodi se u optužnici.

Osim toga, učestalo je dolazio pred njezinu kuću u Zagrebu i na more, a obilazio je i kuću njezina dečka te ih poskrivećki pratio po gradu.

“U njezinoj kući u Zagrebu bez njezinog znanja i odobrenja u dnevnom boravku postavio je uređaj za prisluškivanje ispod kreveta, kao i kameru za snimanje koju je umetnuo u knjigu na polici ispod televizora, a sve kako bi prisluškivao razgovor između nje i dečka te kako bi snimio i gledao njihove spolne odnose.

Nakon toga je od nje tražio da i njega spolno zadovolji na istovjetan način kao i dečka. Jedne prilike njezino vozilo u potpunosti je premazao izmetom i natrpao ga smećem, a zbog takvog su se ponašanja Paula i njezina majka u više navrata obraćale za pomoć njegovim roditeljima”, stoji u optužnici.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?