Preminuo nakon nesreće na putu Tomislavgrad – Posušje: Izišao iz auta, ali mu pozlilo dok su ga vozili do ugostiteljskog objekta

Jedna osoba je poginula u nesreći koja se jučer dogodila na magistralnome putu Tomislavgrad – Posušje u mjestu Bukovica.

Poliicja je priopćila da se nesreća dogodila u 18,10 sati te da je vozač B.R. rođen 1956. godine u mjestu Roško Polje, upravljajući motornim vozilom marke “Mercedes” izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.

Nakon nezgode B.R. je izišao iz vozila i zatražio pomoć od prolaznika koji su u tom trenutku prolazili tim djelom puta da ga povezu do obližnjega ugostiteljskog objekta, a radilo se osobama iz Zavidovića, koje su se kretali sa motornim vozilom marke “Ford”, što su navedeni i učinili.

Nakon kraće vožnje u jednom trenutku B.R. je pozlilo, te je izgubio svijest.

Nakon toga su na mjesto događaja pozvani djelatnici HMP DZ Tomislavgrad i djelatnici PP Tomislavgrad, gdje je od strane dežurnog liječnika DZ Tomislavgrad nakon pregleda tijela konstatirana smrt B.R.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, o svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj, nakon čega je tijelo preminulog predano obitelji, navodi se u priopćenju MUP-a HBŽ-a.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?