Izgorio auto supruge Marina Čolaka kojem se sudi za smrt studentice

Parkirani BMW izgorio je noćas u garaži na Ivanićgradskoj ulici u Zagrebu, a policija još utvrđuje je li namjerno zapaljen ili se samozapalio.

U međuvremenu, portal 24 sata neslužbeno doznaje da je vlasnica automobila Romana Čolak.

Radi se o supruzi automobilista Marina Čolaka, kojemu se zajedno s Daliborom Opačkom, sudi za prometnu nesreću u kojoj je prije 12 godina poginula studentica Ivana Obad.

“Automobil je star oko 3 godine. U stražnjem dijelu dvorišta imam garažu koja se zatvara, ali nisam se osjećala ugroženo pa tamo nisam parkirala auto. Čekamo sad da policijski očevid bude gotov pa ćemo znati je li požar podmetnut. Ograda je bila zatvorena, a auto je bio na parkirnom mjestu ispod nadstrešnice koja je isto oštećena. Susjedi su me zvali da izađem, čula sam alarm na autu i eksplozije. Oni su već pozvali vatrogasce”, rekla je vlasnica BMW-a za 24 sata.

“Važno mi je samo da nitko nije stradao”, dodala je. Svjedok koji se našao u blizini mjesta događaja tvrdi da je vidio čovjeka odjevenog u crno, s fantomkom na glavi, kako bježi. U rukama je navodno držao neku bocu. Vatrogasci su na teren izašli s dva vatrogasna vozila i ubrzo ugasili požar te pritom nitko nije ozlijeđen.

Podsjetimo, Čolak i Opačak su krajem 2010. godine na autocesti kod Bosiljeva sudjelovali su u prometnoj nesreći u kojoj je poginula 20-godišnja Dubrovčanka.

Na Županijskom sudu u Zagrebu sudit će im po treći put nakon što je Visoki kazneni sud u srpnju ukinuo presudu kojom je lani u lipnju za nesreću osuđen Čolak, kojemu je Ivana Obad bila suputnica u Ferrariju, dok je Opačak tada nepravomoćno oslobođen krivnje, piše Telegram.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?