Nakon Belje, Augsburg predstavio i Čolinu

Nakon što je jučer predstavio donedavnog napadača Osijeka Drenu Diona Belju, njemački Augsburg danas je službeno predstavio drugog mladog hrvatskog reprezentativca, Davida Čolinu, kojega je kupio od Hajduka za, navodno, samo 300.000 eura, piše hrt.hr.

Obojica su potpisali četverogodišnje ugovore, do lipnja 2027. godine.

Čolina je bio u Hajduku od ljeta 2019. godine, kad je došao iz Monaca za 700.000 eura, te je skupio 109 nastupa za splitski klub, u kojima je postigao tri gola i ostvario tri asistencije. Bio je standardan do dolaska Melnjaka, kad je izgubio svoju startnu poziciju na lijevom boku. Ugovor mu je istjecao na ljeto ove godine, pa su Splićani htjeli barem nešto zaraditi.

S Hajdukom je krenuo na završni dio priprema u Istru, no oprostio se od suigrača prije dva dana, a od danas je i službeno igrač Augsburga.

– Htio bih se zahvaliti cijelom klubu na predivne, skoro četiri godine. Od suigrača s kojima sam igrao, do svih ostalih zaposlenika koji možda nisu toliko vidljivi, ali puno znače za Hajduk. Zahvaljujem se i navijačima jer su bili uz nas, bodrili nas u dobru i zlu. Kad nam je njihova podrška trebala uvijek su bili uz nas. Mojim suigračima, navijačima, upravi kluba, želim puno sreće i veselja u nadolazećem razdoblju i da se u petom mjesecu slavi još luđe i jače nego što je to bilo prošle godine, kad smo osvojili Kup, rekao je na oproštaju od “bilih”.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?