Pretučen zbog pisanja na Facebook grupi: „Dokaz kako će svi završiti koji se usude javno iznijeti svoje mišljenje o kriminalu”

U Konjicu je preksinoć napadnut Isa Džino, administrator facebook grupe „Konjic, jučer, danas, sutra“ koja često piše o ekološkim problemima u Konjicu, a novinarima je rekao kako je prije toga dobio prijetnje smrću od lokalnog gospodarstvenika kojeg je i imenovao.

Njega su dvojica muškaraca pretukla oko 20 sati, a nekoliko sati nakon što je primio prijetnje smrću.

“Jučer sam putem mobilnog telefona u 17 sati i 7 minuta dobio prijetnje smrću. Iste sam prijavio u Policijsku upravu (PU) Konjic, da bi mi oni rekli kako oni ne mogu ništa poduzeti po pitanju prijetnji preko telefona. U 19 sati odlazim poslom u jedan ugostiteljski objekat. Nakon završetka izlazim oko 20 sati iz ugostiteljskog objekta i idem prema vozilu, međutim tu izlijeću dvije osobe i odmah me obaraju na zemlju i udaraju”, napisao je u poruci medijima Isa, koji je hospitaliziran, a kaže da je na mjestu događaja obavljen i očevid.

Istaknuo je da mu je nakon premlaćivanja jedno oko bilo potpuno zatvoreno.

 Na grupi „Konjic, jučer, danas, sutra“ je objavljeno kako je napad „dokaz kako će svi završiti koji se usude javno iznijeti svoje mišljenje o kriminalu u gradu Konjicu”.

Portal Bljesak.info piše kako su dvije osobe uhićene zbog premlaćivnaja.

„R.A, (1982) i K.S. (1985) oba iz Konjica uhićeni su u srijedu zbog premlaćivanja Isa Džine, administratora Facebook grupe ‘Konjic, jučer, danas, sutra’. Isa Džino tom prilikom je zadobio hematom na oku te je bio hospitaliziran u bolnici u Konjicu zbog ozljeda glave“, javio je danas Bljesak.info.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?