Afera u Mostaru: Stanovi se kupovali po mizernim cijenama od javne institucije, na Aveniji stan kupljen za osam i pol tisuća KM

Po Mostaru kruži priča o sumnjivoj kupovini stanova od strane službenika javne ustanove, naime, kako piše portal Hercegovina.info, među gradskim vijećnicima kruži dokument punomoći kojim sadašnji direktor Narodnog pozorišta Emir Spahić daje punomoć odvjetniku da stanove koje je koristilo pozorište proda njemu, njegovom prethodniku Almiru Mujakanoviću, te glumcima i drugim zaposlenicima Pozorištu po mizernoj cijeni od 200 maraka po četvornom metru.

Danas je ovaj portal objavio kako je, nakon njihovog jučerašnjeg članka o prodaji pozorišnih stanova po mizernom iznosu i to sadašnjem i bivšem direktoru i drugim članovima Pozorišta, Tužiteljstvo HNŽ po službenoj dužnosti formiralo predmet.

Ovaj portal piše kako se u ponomoći se navodi da direktor Emir Spahić opunomoćuje odvjetnika da njemu osobno proda stan u Ulici Ćirića broj 8., od 35 četvornih metara, po cijeni od 6.500 maraka. Nadalje, opunomoćuje odvjetnika da stan na adresi Franjevačka broj 16. A proda bivšem direktoru Almiru Mujkanoviću. Taj stan je veličine 33 kvadrata, a odvjetnika se oponumoćuje da ga Mujkanoviću proda po cijeni od 7.751 marku. 

Prodano je na ovaj način više pozorišnih stanova po Mostaru, pa je tako i jedan stan na Aveniji, u centru Mostara, prodan za za samo osam i pol tisuća maraka, piše ovaj portal, a više možete čitati OVDJE

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?