Žena ste i vjerujete u horoskope: Ako ste u vezi s nekim od ovih horoskopskih znakova, sretnica ste

Kako znati je li vaš dečko materijal za dobrog muža? Da, ako već zamišljate vaš zajednički život, sigurni smo da ste vjerojatno na dobrom tragu. Isto tako je očito da ako ste već neko vrijeme u vezi, očigledno si pašete. Ali kako znati kakav će on biti u ulozi muža? 

Muškarci s ovim horoskopskim znakovima imaju najbolje predispozicije za biti dobri muževi u budućnosti, piše Miss 7.

Ovan – Muškarac rođen u znaku ovna neće vas zvati svakih pet minuta da kaže da vas voli. On će to pokazati na skroz drugi način. Bit će uz vas kada god to bude potrebno. Bilo da morate na dosadni domjenak u firmi, bilo da vašim prijateljicama radi koktele dok se vi zabavljate u vrtu, bilo da vašoj mami treba odčepiti sudoper ili vas treba odvesti na pregled u bolnicu – bit će mu važno upoznati i povezati se s ljudima do kojih vam je stalo. 

Lav – Jedna od najboljih stvari ako ste u vezi s lavom jest činjenica da je on vrlo komunikativan, pa tako s partnericom vrlo otvoreno razgovara o svojim razmišljanjima, osjećajima i životnim planovima. S njim ćete vrlo lako znati na čemu ste, bez igrica. Iako je općenito prihvaćeno mišljenje da muškarci moraju biti čvrsti, snažni i ne pokazivati osjećaje, istina je da oni najbolji dijele ono što osjećaju s ljudima do kojih im je stalo.

Strijelac – Strijelac zna kako u bilo kojem trenutku nasmijati svoju dragu. Njegovi napori da vas razveseli u svakoj situaciji, bilo da je u pitanju loš dan ili neki stvarno ozbiljan problem, stalan su podsjetnik kako je dobro uz sebe imati takvu osobu. Ovakav partner će vam pokazati da je sve relativno, da nema problema koji se ne može riješiti – ma kako težak bio.

Ribe – Ako ste u vezi s pripadnikom horoskopskog znaka riba sretni ste jer će vam taj muškarac jasno pokazati da vam je emocionalno uvijek na raspolaganju. Bez problema će s vama razgovarati o vašem odnosu i svojim osjećajima. Podijelit će sve svoje tajne s vama, otvoreno govoreći o svom porijeklu, obitelji, ambicijama i željama. Nikad neće oklijevati u izražavanju svoje ljubavi, kao ni izgovoriti “volim te”. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?