Pogledajte tko su finalisti natječaja za ‘Najpoželjnijeg Hercegovca neženju‘

Treću godinu za redom Udruga “Hercegovka godine” organizira manifestaciju “Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju”, kojom dignu na noge ne samo djevojke, već i cijeli kraj. 

Prijave su upravo završile, pet se momaka našlo u finalu, sada slijedi glasovanje do 24. travnja. Jedini uvjet za prijavu je bilo da su momci slobodni, rastavljeni ili udovci. Prijave su stigle iz Ljubuškog, Stoca, Širokog Brijega, Mostara, Posušja i Čapljine, piše slobodnadalmacija.hr.

Malo smo i mi istražili tko se krije iza kojeg imena.

Pa smo upoznali Nermina Letu iz Mostara, 42-ogodišnjeg građevinskog tehničara i kreatora digitalnog sadržaja. Sretno je, kaže, nezaposlen, jer je dao otkaz svojom voljom u državnoj kompaniji da bi se mogao posvetiti nekim svojim snovima i projektima.

Vinko Herceg iz Ljubuškog ima tek 26 godina i po zanimanju je administrativni djelatnik. Uspješan je, kaže, u boćanju i biljaru, galantan i šarmantan, omiljen u društvu.

Iz Njemačke, gdje živi, a korjeni ga vežu uz Posušje, prijavio se 24-ogodišnji Ante Ćesić. Život ga je odveo dalje od rodnoga kraja, ali ga to ne sprječava da posjeti svoju voljenu Hercegovinu kad god stigne.

Mateo Pinjuh iz Širokoga Brijega je profesionalni vojnik i kao takav proglašen je za najboljeg vojnika BiH. Bavi se i kickboxom. Slobodan, simpatičan, nasmijan, romantičan i tek mu je 26…

Damir Bošković (38) iz Jasoče – Stolca je zaštitar, ne pije, kaže, i voli sve što vole mladi.

Ako ste zainteresirani, svratite na Instagram ili FB starnicu “Hercegovke godine”.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?