Maturant se ozlijedio uništavajući školu!?

Čini se da su u Imotskom počeli problemi i prije najavljene proslave maturanata, što je u Zagrebu beć godinama nazivaju Norijadom.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, u okruženju kompleksa srednjih škola u gradu bilo je veselo, ali i s razbijenim inventarom obrazovnih objekata. Uslijedila je i intervencija djelatnika Postaje granične policije Imotski koji su otkrili učenika-počinitelja koji je (već) punoljetan.

Iz Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave splitsko-dalmatinske sve su potvrdili novinarima.

– U obrazovnoj ustanovi na području Imotskog zabilježeno je kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Zaprimili smo prijedlog za pokretanje kaznenog postupka, proveli istraživanje i podnijeli prijavu protiv osobe koja je razbila prozor i pri tome se lakše ozlijedila.

Ostaje samo upozoriti maturante koji se ovih dana spremaju proslaviti završetak izlazak iz srednjoškolskih klupa da s obzirom na trenutačno prilično “nabrijanu” atmosferu kada su u pitanju učenici i njihovo postupanje, da svoj veliki dan obilježe u civiliziranim i pristojnim okvirima, veseleći se i pjevajući, bez pijenja alkohola i razbijanja školskog inventara.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?