<div>Čarobni blagdani uz božićnu kolekciju Villeroy&Boch</div>

Čarobni blagdani uz božićnu kolekciju Villeroy&Boch

Link na izvornu vijest

<div>Čarobni blagdani uz božićnu kolekciju Villeroy&Boch</div>

Villeroy&Boch je već 275 godina sinonim za kvalitetu i bezvremenski dizajn koji osigurava odabir vrhunskih materijala i posebna pozornost prema željama svojih kupaca.

Neovisno o vašim preferencijama i željama blagdanska kolekcija Villeroy&Boch vječiti je klasik koji na vaše stolove donosi posebne porculanske komade koji bude nostalgiju i lijepa sjećanja na djetinjstvo.

SVE ŠTO VAM TREBA ZA BAJKOVITO UREĐEN BLAGDANSKI STOL

Za kreiranje razigranog, no, istovremeno svečanog uređenja stola, birajte posuđe u nijansama crvene, bijele i zelene, koji potiču slavljeničko raspoloženje.

Dekoraciju upotpunite zlatnim detaljima, svijećama koje kreiraju cozy atmosferu, kao i slasticama pripremljenim po bakinom receptu.

Ukusne poslastice pospremite u kutijice s blagdanskim motivima, koje su i odlična ideja za poklon.

 

Dio vaše kolekcije šalica neka postanu i šalice s motivima koje svojim šarmom popravljaju i kišovit dan.

 

Blagdanska kolekcija Villeroy&Boch i prekrasni porculanski komadi iz ove kolekcije kao što su glazbene kutije, adventski vijenci, porculanski ukrasi za bor najbolji su izbor za vaše najmilije i dar koji će uvijek u njihovom srcu buditi uspomene na dane blagdana, ljubavi i bliskosti s obitelji.

Home Premium Međugorje –Mjesto gdje se ostvaruju sve blagdanske želje

Prekrasne porculanske komade iz blagdanske kolekcije Villeroy&Boch potražite u trgovini Home Premium Međugorje (PC Mališić Međugorje ) ili naručite online na www.malisicshop.ba

Kontakt:
Tel: 00 387 36 446 243

Facebook:
https://www.facebook.com/homepremium.medjugorje/

Instagram:
https://www.instagram.com/homepremium_pcmalisic/?hl=hr

 

Objava Čarobni blagdani uz božićnu kolekciju Villeroy&Boch pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?