Drugo izdanje Kraljevskog festivala zabave u Jajcu uz Crvenu jabuku i klapu Intrade

Nakon velikog uspjeha Kraljevskog festivala zabave koji se po prvi put održao u Jajcu prošle godine uz Jelenu Rozgu i Željka Bebeka, ove godine u Jajce, na ovaj spektakularni glazbeni festival ponovno stižu velike glazbene zvijezde! Tako će 22. 6. svoj koncert održati Crvena jabuka, a samo dan nakon, 23.6., svoj će prvi koncert u karijeri u kraljevskom gradu Jajcu održati Tomislav Bralić i klapa Intrade!

Koncerti će se održati na lokaciji najpoznatije atrakcije Kraljevskog grada Jajca – ispod vodopada Plive u središtu Jajca, jednog od najljepših
vodopada Europe. Koncert Crvene jabuke u Jajcu zasigurno će okupiti sve generacije publike, od onih starijih koji su odrastali uz početke ovog, danas već kultnog benda Sarajevske pop-rock škole, do onih mlađih koji intenzivno prate i vole sve novije hitove ovog dugovječnog benda.

Crvena jabuka je osnovana 1985. godine u Sarajevu, a od tada je publici darovala brojne hitove koji su obilježili generacije. Njihova glazba je inspirirana Beatlesima i Indexima, a njihovi tekstovi govore o ljubavi, prijateljstvu, nostalgiji i životnim izazovima. Njihovi koncerti su uvijek prepuni emocija, energije i dobre atmosfere koju napokon donose i u Jajce.

Samo dan nakon Crvene jabuke, 23.6. po prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri, u Jajcu će koncert održati Tomislav Bralić i Klapa Intrade, s početkom u 21 h. Prvi je to koncert ove najpopularnije dalmatinske klape u kraljevskom gradu Jajcu. Mada se dugo čekalo na spoj bogate povijesti i tradicije ovog bosankog i kraljevskog  grada Jajca s dalmatinskom pismom Tomislava Bralića i Klape Intrade, ovo će biti ljubav na prvi pogled, jer i Bosanci i Dalmatinci su poznati po istančanoj duši koja ljubi i pati, a sve te emocije umiju pretočiti u lijepu pjesmu, u to nema sumnje!

Prije nego li su se pojavili Bralić i klapa Intrade, nitko nije mogao zamisliti da će klapska pjesma puniti arene širom regije, velike koncertne dvorane i najprestižnije svjetske pozornice. Samo je ovim zadarskim slavujima pošlo za rukom da klapsku pjesmu, svoje hitove i dalmatinske šansone zapjevaju tamo gdje još nitko
nije.

Nedavno su i u Sarajevu imali premijerni koncert u Domu mladih na kojem su oduševili publiku koja je pristigla i iz obližnjih mjesta i gradova, a sada je vrijeme za još jednu premijeru i prvi koncert u Jajcu!

Ulaznice za koncert Crvene jabuke, kao i koncert Tomislava Bralića i klape Intrade na jedinstvenoj pozornici, na platou uz vodopad, mogu se u pretprodaji kupiti po promotivnim, ranim cijenama u Informativnom centru Jajce i na platformi Entrio.ba:

https://entrio.ba/event/kraljevski-festival-zabave-s-crvenom-jabukom-16899

https://entrio.ba/event/kraljevski-festival-zabave-s-tomislavom-bralicem-klapom-intrade-16900

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?