Kralj zabavne glazbe Dražen Zečić 16. 8. pjeva u Međugorju!

Kralj zabavne glazbe Dražen Zečić priprema veliki koncert u Međugorju koji će se održati 16. 8. u amfiteatru Herceg Etno sela, s početkom u 21 h. 

Jedan od naših najpopularnijih pjevača zabavne glazbe ove godine slavi 35 godina blistave pjevačke karijere, a najavio je i veliki koncert u Areni Zagreb 26.10.

Koncert u Međugorju jedinstvena je prilika za mnogobrojne fanove popularnog Zeke da ovog vrhunskog pjevača i zabavljača dožive u intimnijoj koncertnoj atmosferi, na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u Hercegovini.

Koncert organizira agencija Inter Connect, a dio je već prepoznatljivog niza ljetnih koncertnih atrakcija #koncertiljeta, koje ova  mostarska koncertna agencija organizira već nekoliko godina u Hercegovini.

„Nitko nema dva života“, „Govore mi mnogi ljudi“, „Boem u duši“, „Pokidat ću lance sve“, „Stani srce“, „Ako je sretneš“, hit duet „Ima li nade za nas“samo su neki od bezvremenskih hitova Dražena Zečića koji će se te večeri naći na repertoaru, a Dražen Zečić neće imati lagan zadatak da odabere pjesme koje će zapjevati u Međugorju.

Njegovu su  karijeru, naime, obilježili toliki najslušaniji zabavni hitovi i najprodavaniji domaćialbumi, da će biti pravi izazov odabrati publici najdraže pjesme i sve ih uglaviti u dvosatni koncert.

Mnogi ne znaju da je Dražen Zečić napisao stihove i glazbu za neke od svojih najvećih hitova, a pisao je pjesme i za druge velikane domaće zabavne, primjerice za Zlatka Pejakovića, Matu Mišu Kovača, Matu Bulića i druga poznata imena domaće estrade.

Zbog velikog interesa publike za koncert Dražena Zečića u Međugorju, organizatori koncerta su već sada pustili u prodaju prvi kontingent ulaznica za ovaj glazbeni spektakl, a mogu sekupiti na platformi Entrio.ba, na recepciji Herceg etno sela u Međugorju i na info pultu Mepas Malla u Mostaru.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?