Kandidati s liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu i nositelja liste Zvonka Milasa posjetili Brčko distrikt, Tuzlu, Žepče i Usoru

Jučer, 4. travnja, Zvonko Milas, nositelj liste u XI. izbornoj jedinici i kandidati s liste Nataša Pavić,  Ana Andrić i Ivan Gugan posjetili su grad Tuzlu te obišli neke od projekata koje podupire hrvatska Vlada – od novoizgrađenog Hrvatskog kulturnog centra sv. Franjo do KŠC sv. Josip u Tuzli gdje su se susreli i s predstavnicima Hrvata ove Županije.

“Puna potpora i podrška HDZu i premjeru Plenkoviću najmanje je što možemo učiniti kako bi zahvalili na svemu sto čini za Hrvate u Tuzlanskoj županiji i cijeloj BIH” -poručila je Nataša Pavić, kandidatkinja na listi HDZa u XI. izbornoj jedinici koja dolazi upravo iz ove županije.

Također, u okviru jučerašnjih posjeta Zvonko Milas, nositelj liste u XI. izbornoj jedinici i kandidati s liste Ivan Gugan i Ana Andrić, posjetili su Brčko Distrikt, te predstavili dosadašnje rezultate Vlade Republike Hrvatske i program za buduće uspješnije djelovanje.

Tijekom posjeta Zeničko-dobojskoj županiji, kandidati XI. Izborne jedinice na čelu sa Zvonkom Milasom, posjetili su općine Usoru i Žepče, a u okviru posjeta obišli su projekte čiju izgradnju i obnovu pomaže Vlada Republike Hrvatske. Milas, Pavić, Andrić i Gugan sudjelovali su u Usori na koordinaciji braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata nakon čega su posjetili Crkvu Sv. Ante Padovanskog Šivša, a potom i Osnovnu Školu Ivan fra Frano Jukić. U Žepču su položili vijence na Spomen obilježje poginulim braniteljima HVO, nakon čega su obišli novoizgrađenu osnovnu školu Žepče te KŠC „Don Bosco”.

Jučerašnji obilasci Zvonka Milasa, nositelja liste XI. izborne jedinice i kandidata, protekli su u duhu zajedništva i potpore, posebno naglašavajući važnost podrške mladima i stvaranju prilika za njihov ostanak i budućnost. Izražena je zahvalnost na srdačnom prijamu, te obećan nastavak angažmana u ostvarivanju zajedničkih ciljeva za bolju budućnost svih stanovnika ovih krajeva.

Danas, 5. travnja, Milas i kandidati s liste Hrvatske demokratske zajednice borave u Novom Travniku, Vitezu, Bugojnu, Uskoplju, Travniku i Jajcu.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?