<div>" title="
"Imamo takve igrače da se ne možemo braniti. Imamo ekipu koja se želi nadigravati i koja uvijek ide na pobjedu"
" decoding="async" />

“Imamo takve igrače da se ne možemo braniti. Imamo ekipu koja se želi nadigravati i koja uvijek ide na pobjedu”

Link na izvornu vijest

– U derbijima detalji odlučuju. Znamo se jako dobro, oni znaju naše kvalitete, mi znamo njihove, ima tu dobrih igrača na obje strane. Najvažnije je da mi sutra imamo energiju, volju i želju za trofejom. Mi imamo kvalitetu, svi smo zdravi i ne sumnjam u svoje igrače – najavio je sutrašnju utakmicu trener Plemića Željko Petrović.

S obzirom da se ove godine u finalu Kupa igraju dvije utakmice, Petrović očekuje da će Banjalučani opreznije ući u sutrašnju utakmicu, dok momčad Zrinjskog, po njegovim riječima, neće kalkulirati, pogotovo ne na svom terenu:

– Borac je iskusna ekipa koja igra europski način, igraju pametno na rezultat. Imaju svoje ustaljene šablone i tako dobivaju utakmice. Da su nešto odigrali „vau“, uz sve poštovanje, nisu. Ali vidiš da su toliko pametna i iskusna ekipa, pobjede 1:0, i to je to. S druge strane, mi smo Zrinjski, igramo kući i ja neću mijenjati naš stil igre. Ja mislim da mi imamo takve igrače da se ne možemo braniti. Imamo ekipu koja se želi nadigravati i koja uvijek ide na pobjedu.

Petrović je dodao kako je finale Kupa jedna od najvažnijih utakmica za momčad Zrinjskog u ovoj sezoni.

– Za mene je ovo finale utakmica života, nešto posebno. Nemam stresa, imam dobar osjećaj i ja bih zaista bio najsretniji čovjek na svijetu kad bih podigao pehar – zaključio je Petrović.

Utakmica u srijedu igra se od 18 sati, a uzvrat je 22. svibnja u Banjaluci.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?