Dvije osobe iz Sinja teško povrijeđene u prometnoj nesreći u Hercegovini

Za protekla 24 sata (17/18.11.2022.godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 4 prijave; na području Konjica 3 i na području Mostara 1, piše pogled.ba.               

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 5 prometnih nesreća; na području Konjica 2, na području Čitluka 1, na području Mostara 1 i na području Čapljine 1.  Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, dvije osobe ozlijede neutvrđenog stupnja, jedna osoba lake tjelesne ozlijede.  

-17.11.2022. godine, u 11,20 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M17, u mjestu Zukići, u kojoj su sudjelovali M.S. (1998) iz Sinja RH s vozilom marke Mazda i I.B. (1994) iz Neuma s vozilom VW Touran. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač M.S. i suputnica iz vozila Mazda M.K. (1999), dok su drugi suputnik iz vozila Mazda I.H. (1997) i vozač VW Tourana I.B. zadobili ozljede neutvrđenog stupnja. Na lice mjesta pozvana je Hitna pomoć. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, a promet se na navedenoj cesti do završetka očevida odvijao uz reguliranje patrole policije – priopćeno je iz MUP-a HNŽ. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?