Kanađani odahnuli, Davies odradio utakmicu u jakom intenzitetu

Alphonso Davies ne osjeća na svom donedavno ozlijeđenom koljenu nikakve posljedice nakon utakmice protiv Belgije na Svjetskom prvenstvu u kojoj su njegovi Kanađani poraženi 0-1, piše hrt.hr.

U tom susretu Davies je u 10. minuti, kod rezultata 0-0, propustio realizirati jedanaesterac za vodstvo svoje momčadi, a kasnije su on i ostali Kanađani u nizu promašivali sjajne prilike. Na kraju je Kanada bila kažnjena, poražena je golom Batshuayi, a sljedeći suparnik, u nedjelju, u skupini F bit će im Hrvatska.


Kanadski navijači su donekle mirniji jer je Davies odradio cijelu utakmicu u jakom intenzitetu, a i dan nakon toga ne osjeća nikakve posljedice na donedavno ozlijeđenom koljenu (tetiva).


– Fizički se osjećam odlično, ali ostaje velika žal zbog toga što smo teren napustili kao poražena momčad. Istovremeno smo ponosni na našu igru i zbog toga što smo sve dali u ovoj utakmici. Tako će biti i u idućim susretima, rekao je Davies koji je bio upitan za start na prvenstvu, a prije toga je posljednju utakmicu u svom Bayernu odigrao početkom studenoga.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?