Košarkaši Čapljine pred derbi na domaćem terenu: ”Idemo na pobjedu protiv Rame”

Košarkaši Hrvatskog košarkaškog kluba ”Čapljina” u okviru košarkaškog prvenstva Herceg Bosne na domaćem parketu dočekuju momčad HKK ”Rama”, piše caportal.net.

Nakon šest odigranih utakmica u prvenstvu i isto toliko pobjeda naši momci traže još jednu pobjedu protiv košarkaša iz Rame koji, kao i Čapljinci, ne znaju za poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Košarkašima Čapljine je potrebna pobjeda na domaćem terenu kako bi nakon prvog dijela prvenstva zadržali prvo mjesto na tablici.

“Znamo da nas u subotu očekuje teška utakmica. Rama kao i mi ne zna za poraz te je ovo susret koji odlučiva jesenskog prvaka lige Herceg Bosne. Dat ćemo sve od sebe i ovom putem pozivam publiku da dođu u dvoranu, da nas podrže i budu nas šesti igrac”, rekao nam je košarkaš Čapljine Ivan Marković.

“Odradili smo dobar posao u dosadašnjem dijelu sezone, pokazavši da i ove sezone imamo dobru ekipu, da smo motivirani i ako ovako nastavimo da možemo u najmanju ruku ponoviti rezultat od prošle sezone” , kazao je kapetan momčadi Valentin Jurković.

”Ovim putem pozivamo sve ljubitelje košarke i sve Čapljince da podrže naše dečke na putu prema još jednoj pobjedi”, dodali su.

Utakmica se igra u subotu, 3. prosinca, u 18:00 sati.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?